Schildklier Pillen  thumbnail

Schildklier Pillen

Published Oct 23, 23
9 min read

Afvallen Schildklier

Ik wist niet eens wat moe zijn was. Ik stond er ook niet bij stil. Toen kreeg ik problemen in mijn huwelijk – uiteindelijk ben ik gescheiden en dat had veel impact op me. acute hartdood door te snel werkende schildklier. Ik kon er niet goed mee omgaan. Ondertussen was ik dus een alleenstaande werkende moeder met 3 kinderen

“Ja, je wordt ouder”, zeiden vriendinnen dan tegen me. En: “Ja, je bent altijd druk”. En: “Je moet ook alles alleen doen tegenwoordig”. Maar ja, daar zat ik dan ’s avonds thuis: totáál moe. Gezellige uitjes? Geen puf voor. Zo gingen er jaren overheen en ik kreeg, we praten intussen nu over het jaar 2000, ook steeds gekkere klachten.

En ik kreeg ontstekingen in mijn liezen, darmen, tandvlees en soms ontstond er spontaan een grote ontsteking in mijn gezicht. Ineens had ik tintelingen in handen en voeten en kreeg ik hele pijnlijke voeten en benen. Ook had ik rugklachten - lage rugpijnen en enorme parodontitis. Tevens had ik enorm heftige en pijnlijke menstruatie, waardoor ik gemiddeld 1 week in de maand echt niet kon werken door algehele malaise.

Mán: ik had zó’n lage weerstand dat wanneer ik bij iemand was die griep had, ik, hoppa, het direct ook kreeg. En vaak bleek ik opeens blauwe plekken te hebben, zonder dat ik me gestoten had. Heel vreemd. Maar wanneer ik mij wél stootte, dan was ik echt direct helemaal bont en blauw..Maar eerlijk: ik voelde me meer en meer een wrak. Mijn hele lichaam deed zeer (acute hartdood door te snel werkende schildklier). Ik ging elke dag uitgeput naar bed en ik moest me elke ochtend weer met veel moeite uit bed hijsen. Ik durfde op het laatst ook de huisarts niet meer te bezoeken: die vrouw zag me al wéér aankomen

Schildklier Maagzuur

En hoe dan ook ´positief´ ingesteld te blijven. Maar ja, hoe doe je dat.. “er mee leren leven”? Ik wist: er mankeert me ´íets´. Maar niemand kon een oorzaak vinden. Ik heb gewoon pech, dacht ik. En ja, dan zette ik een masker op voor de buitenwereld. Niemand had echt in de gaten hoe volstrekt gesloopt ik me telkens voelde.

En dat ik dan mijn werk echt op mijn tandvlees deed; in de auto uitgeput naar huis reed, meteen op de bank neerplofte en dan in coma in slaap viel, dat wist echt niemand. En je begrijpt: dan zorg je ook niet meer zo goed voor jezelf - dermografisme schildklier. Koken is veel te vermoeiend

Maar tja: ik berustte er in. Ik ontwikkelde al snel een manier om er maar mee om te gaan. Ik ging me afzonderen, maar of ik daar nu zo gelukkig van werd? Wel heb ik ervaren, dat hoe meer je er mee bezig bent, hoe erger het allemaal wordt. Ondertussen waren er problemen op het werk bij gekomen.

En tegelijk merkte ik tot mijn schrik dat ik niet meer goed helder kon nadenken. En me ook niet goed meer kon concentreren. Ik kon ook steeds minder goed op woorden komen. Heel bizar. Zo raakte ik steeds banger dat ik alzheimer aan het krijgen was. cyste hals schildklier. En mijn lange fysieke klachtenlijst die ik toch al had, werd zelfs nóg langer: Ik kon niet meer in de zon zitten

Ik kreeg trombose, reuma en zelfs tinnitus. Echt, het was allemaal zo onwerkelijk! Eind 2008 zag ik het niet meer zitten. “O help, wat moet ik nu doen?”, dacht ik wanhopig . Echt, ik trok het niet meer. Ik heb me ziek gemeld en ik heb 3 weken als een zombie op de bank gezeten.

Vermoeidheid En Schildklier

En dat het psychisch was. Ik wist: “dat is het niet”. Ik wist al die tijd dat er lichamelijk echt iets goed mis moest zijn. En dat het simpelweg geen psychische oorzaak kon hebben. Echt: Ik was gewoon he-le-maal op. Ik had zelfs geen puf meer om tegen de huisarts in te gaan..

Eenzaam was ik daar in, ja. Mijn kinderen wisten ook niet hoe erg het was – eigengereid ben ik daarin. Toen, op een dag, kreeg ik een telefoontje van een vriendin. Ze bleek ook thuis te zitten met een burn out en haar huisarts zei: “Ik wil jou op B12 bloedwaarde prikken”.Ik was wat dat betreft heel onwetend. Naïef. Maar ja: als je het niet weet, weet je het niet. Mijn vriendin vroeg: “zou jij dat ook niet hebben?” Er ging bij mij een lampje branden. Ik dacht: “misschien is dát het wel”. Maar mijn huisarts zei: “Nee hoor, dat kan helemaal niet”.

het werkte! De eerste week was ik helemaal hyper, ik zat op een roze wolk: eindelijk, éindelijk namen mijn klachten heel langzaam af! Waarschijnlijk waren die dus toch allemaal veroorzaakt door een te laat herkend Vitamine B12-tekort. Toen de klachten flink verminderden, gingen we de injecties langzaam afbouwen naar de onderhoudsdosering.

Die moest ik weer helemaal opbouwen. Na een halfjaar kreeg ik nog één B12-injectie per maand. Na iedere injectie dacht ik: ‘goh, nu voel ik me weer helemaal gezond”. Maar na zovele jaren gezondheidsellende was alles natuurlijk al gauw een enorme verbetering voor mij. Maar wanneer ik een week te laat was met mijn B12-injectie, dan had ik gelijk pap in de benen.

Schildklier Operatie LittekenDit merkte ik vooral bij het traplopen. Het ging dus op zich wel weer goed met me, maar ik moest mezelf heel erg in de gaten houden. En niet over mijn grenzen gaan. En vooral die Vitamine B12 injectie telkens op tijd zien te nemen. Achteraf bleef ik ondanks de vele B12-injecties toch nog wel klachten houden - maar het kan natuurlijk altijd zijn dat er meerdere dingen tegelijk spelen.

En ze zeggen altijd wel dat je stress in je leven moet zien te verminderen, maar ze vertellen je nooit hóe je dat moet doen. te snel werkende schildklier. Totdat ik vier jaar geleden de NLP opleiding bij Tiouw ging volgen. Het ging namelijk weer zo goed met mij dat ik positief verder wilde met mijn leven en het roer helemaal ging omgooien

Vooral de NLP basistechnieken die ik leerde, hebben mij heel veel goed gedaan. Tja: ik had gewild dat iemand mij dat eerder had verteld, dat had ook een hoop ellende kunnen voorkomen. Sindsdien heb ik in elk geval weer grip op mijn emoties, kan ik weer grenzen goed bewaken en aangeven.

nl - zwelling hals schildklier. Zodat ik nu mijn passie kan volgen. En zelf ook veel mensen kan helpen In maart 2013 ontdekte ik jullie website vitamineb12nu. nl en ondanks dat mijn arts mij gezegd had dat ik altijd B12-injecties nodig zal hebben, ging ik voor het eerst die B12-zuigtabletten bij jullie bestellen. En die bevallen echt heel goed

Tegelijk klim ik vanaf maart steeds meer naar het vitale niveau zoals ik ooit had, toen ik als jongere vrouw nog zo fit en energiek was. Ik kan nu weer alles doen wat ik wil. Ik liep voor de ontdekking van mijn grote Vitamine B12- tekort echt als een oud wijf de trap op..

Adenoom Schildklier

Mijn geheugen is trouwens sinds maart ook nog veel beter geworden. Daar ben ik ontzettend blij mee. Ik heb geen angst meer dat ik alzheimer aan het krijgen ben. En alles gaat gewoon veel makkelijker. Ik sta nu bijvoorbeeld elke dag om 7. 00 fit op. En dan bén ik er ook direct helemaal.

En helder. En dan kan ik de hele dag lekker doorgaan. Natuurlijk ben ik weleens moe, maar dan weet ik dat het van het harde werken komt. En wanneer ik dan even een halfuurtje rust neem, herstel ik direct weer. Gewoon “zoals het hoort”..En ik heb geen extreme haaruitval meer.

De blauwe plekken zijn weg. Ik ben niet meer bont en blauw als ik me een keer stoot. Ik neem geen medicijnen meer voor het hart; ja, het gaat gewoon weer heel erg goed met mij! Ik ben ook niet overgevoelig meer voor licht en de zon. Ook geluiden verdraag ik weer veel beter gelukkig.

Ik heb nu weer een goede conditie door veel te bewegen, voorheen had ik hier geen enkele puf voor. schildklier bult. O ja: Ik had nog niet verteld dat ik een versleten heup heb en dat volgens de artsen een kunstheup noodzakelijk was. Anders zou ik de andere heup te veel belasten waardoor die ook eerder zou verslijtenEn sinds ik voldoende Vitamine B12 neem, goed beweeg en geen stress meer heb, heb ik geen last en vooral geen pijn meer van mijn heup! Dus die heupoperatie is niet meer aan de orde. En nog iets: ik zie ook weer veel beter! Echt heel opmerkelijk. Dat merk ik ook met autorijden.

Schildklier Na Bevalling Symptomen

Ik weet niet of dit alleen door inname van de B12 komt. Zelf denk ik aan een én- én- situatie. trage schildklier waarden. Mijn aanpak voor een stressvrij en gezond leven heeft zeker ook een gunstige invloed gehad en heeft ook zeker bijgedragen tot mijn succes van weer helemaal gezond zijn. In elk geval is het er echt weer bovenop komen na die jarenlange zee aan gezondheidsklachten me nu feitelijk gelukt

En dwing het gewoon af. De grote misser die veel artsen maken, is dat ze niet goed te weten wat een Vitamine B12-tekort allemaal aan gezondheidsklachten kan veroorzaken. schildklier klachten man. Zelfs bij B12-bloedwaarden die zogenaamd "normaal" zijn! Ja, ik hoop in dit verband dat reguliere artsen zowel onderling meer gaan samenwerken als ook met meer alternatief werkende gezondheidswerkers

Zodat, en dat vind ik het allerbelangrijkste, niemand meer in een zodanig ellendige gezondheidssituatie terecht zal kunnen komen als ik heb moeten meemaken. En tegen jullie van vitamineb12nu (beste ziekenhuis schildklier). nl zeg ik: “Go for it, jullie kunnen het! Samen maken we Nederland beter!” Hartelijke groet, Gretha (41 jaar)December 2013 "Ik heb vandaag mijn tweede standaardpakket B12 besteld

De hartritmestoornissen zijn enorm verminderd en ik voel me minder gejaagd en veel evenwichtiger. Een gekke uitdrukking maar ik voel me helder van geest en kan beter naar mijn ziel luisteren. Als ik het nieuwe pakket binnen heb zal ik ook mijn zoontje van 11 de pilletjes geven. Ik zweer bij de B12 tabletten en omdat ik me nu zo goed voel wil ik niet stoppen want ik ben bang dat ik me dan weer slechter zal voelen.

Van de rosbief stap ik over op gesneden biologische zalmfilet. Daar heb ik om ongeveer 4 weken behoefte aan. Ondertussen word ik steeds lustelozer, doe de nodige dingen en zit dan weer moe te zitten, geen fut. En merk op niet meer goed te kunnen denken, woorden kan ik niet meer vormen, laat staan spreken.

Latest Posts

Auto Verkopen Opkoper

Published May 29, 24
7 min read

Minecraft Makkelijk Mooi Huis Bouwen

Published May 27, 24
3 min read

Voorgespannen Welfsels

Published Apr 04, 24
7 min read